Bánk, 2019. november 30.

A balassagyarmati körzet postás sporttársainak 2019. november 30-án (szombat délután) egy módosított (de már hagyományosnak mondható) sportrendezvényt szerveztünk Bánk településre. Az utazást egy bérelt kisbusszal és pár saját gépjárművel oldottuk meg.

A jókedv megalapozása után a bánki Bowling Pizzériában volt a folytatás. Villódzó fények, guruló golyók, dülöngélő bábuk, pizza vacsora és „üdítők” társaságában kovácsolódtak még jobban össze a körzet postásai.

A délután fénypontjául versenyt szerveztünk „golyógurító postás királyfi” és ” golyógurító postás királylány” kategóriában. Eme dicső tetteket oklevéllel örökítettük meg.

A sporttársak elkötelezett és fokozott koncentrációját a golyógurításra és bábuk döntésére szerényebb ajándékokkal is jutalmaztuk.

Az átélt események hevületében a kiscsapat megállapította, hogy mégiscsak érdemes volt eljönni, a végsőkig kitartva a csapatépítés reményében is.

Jó volt együtt lenni, kicsit másként, mint ahogyan szoktunk, kicsit jó volt másképpen megismerni egymást, jókedvűen, vidáman sportos postásnak lenni.

Pavlokin Tibor
körzeti postavezető