2019. augusztus 24.

Szeretném veletek megosztani a mi kis kollektívánk csapatépítő kirándulásának részleteit.

A mi postavezetőnknek nagyon fontos a jó munkahangulat, a sikerek közös megélése, a kis közösségünk összekovácsolódása. Minden évben igyekszik változatos, élményekkel teli programokat megszervezni nekünk. Ezek az események mindig nagyon jó hangulatban, sok-sok nevetéssel telnek. A Postás Sport Egyesületnek immár valamennyi munkatársunk tagja, így egyformán részesül mindenki annak anyagi hasznából is.

Az idei évben Lillafüred és környéke volt az úti cél, és hogy minél több pénzt költhessünk az élvezetekre, a Polgármester Úrral személyesen vettem fel a kapcsolatot, hogy a város buszát bocsássa rendelkezésünkre. Megkaptuk, így jöhetett a részletek kidolgozása.

Közös reggeli a szabadban a Tiszadobi Andrássy-kastély parkjának, óriás fáinak árnyékában.

Megnéztük a kastélyt kívülről-belülről, majd száguldottunk a Hámori-tó irányába. Az Anna barlang hűvösében megcsodálhattuk az évezredes mészkő-képződményeket, nagyot sétáltunk a Palota-szálló környékén. Az erdei kisvasúttal közelítettük meg a Garadnai pisztrángtelepet, ahol mindenki nagy óhajtására meg is kóstoltuk ebéd gyanánt a finom ropogósra sült pisztrángot.

Rövid erdei sétára és a tó megcsodálására maradt már csupán idő. Egy közös fagyizással zártuk a napot, és megbeszéltük, hogy ide még visszajövünk, ugyanis kimaradt a tavon való csónakázás és libegőzés a Bükkben, az erdei gyógyító kövön való ücsörgés.

Kellemesen elfáradva, de vidám hangulatban szálltunk fel a buszra, és nevetve idéztük fel a közös pillanatokat.

Ezen esemény történt Hajdúsámson Posta kis közösségével 2019. augusztus 24-én.

Hegyes Zoltánné