2018. április 23-án Debrecenben került sorra a KPSE 2018. évi küldöttgyűlésére, ahol a küldöttgyűlés által egyhangú szavazással elfogadásra került 2017 értékelése sportszakmai és gazdasági szempontból, valamint a KPSE új, módosított Alapszabálya, közhasznúsági jelentése és a 2018-as év költségvetése és rendezvénynaptára . A küldöttgyűlés döntésének megfelelően a következő személyi változások történtek:

Az elnökség öt taggal került megválasztásra : Kalmár László elnök, Dr. Hangya Kálmán jogi elnök helyettes, Dajka András észak-alföldi területi elnök helyettes (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász Nagykun-Szolnok megyékben), Kiss Csaba észak-keleti területi elnök helyettes (Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben), valamint Sira Zsuzsanna gazdasági felelős. Dél-Alföldön (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyékben) a terület koordinálását továbbra is Kalmár László látja el.

A küldöttgyűlés Kapaló András egészségügyi okokból történő lemondását elnöki tisztségéről eddigi elnöki tevékenységének elismerése mellett tudomásul vette, Őt tiszteletbeli elnöknek megválasztotta, és az elnökségben esetenkénti meghívással tanácsadói feladatra felkérte. Nagy Róbertet aki az elnökség munkájában eddig is tevékenyen részt vett az elnökség üléseire esetenkénti meghívással, tanácskozási joggal tanácsadói feladatra felkérte. A küldöttgyűlésen Sneider Csaba helyett, aki más irányú elfoglaltsága miatt lemondott FEB tagságáról, FEB tagként megválasztásra került Ujlaki Zoltán.

Kapaló András további sikereket és eredményes működést kívánva köszönetét fejezte ki. Az újonnan megválasztott elnök Kalmár László a maga és az elnökség többi tagja nevében megköszönte a bizalmat, egyben tájékoztatta a jelenlévőket hogy Blaskó Margó 2017-ben távozott a postától, majd ezt követően más irányú tartós elfoglaltsága miatt az addigi területi koordinátori és KPSE tagságáról is lemondott. Az elnöki köszöntőt követően Csorba Beatrix levezető elnök bezárta az ülést

KPSE elnökség