2021. szeptember 4., Hajdúnánás

2021. szeptember 4.-én, új helyszínen a hajdúnánási strandon közel 60 fő – KPSE tagok és családtagjaik – vett részt a KPSE szervezésében megrendezett családi és sportnapon. Igazi strandidő várt a résztvevőkre, akik nevezhettek strandröplabda, lábtenisz és petanque versenyekre. A helyszín kiválóan alkalmas volt mindhárom sportágban megrendezett verseny lebonyolítására. Persze akik nem kívánták az aktív mozgást, azok a strand hideg- és termálvizes medencéiben élvezhették a ragyogó napsütést.

A strandröplabda és a lábtenisz versenyre 4-4 csapat, míg a petanque játékra 5 csapat jelentkezett. A mérkőzések párhuzamosan zajlottak a 3 különböző helyszínen, közben az ebédet és frissítőt is fogyasztottak a résztvevők.

A strandröplabdások igen látványos meccsekkel kápráztatták el a szurkolóikat. Az izgalmas meccseket követően kialakult a végeredmény, mely szerint az első helyezett Debrecen 2 posta csapata, a második helyezett a Püspökladány posta által indított Vegyi Gyümi csapata, a harmadik helyezett pedig a helyszínen verbuválódott Széki Petra, Széki Péter, Takács Norbert és Sulek Péter csapata lett.

A lábtenisz játékosok is csillogtatták a tudásokat, melynek eredménye több izgalmas csatában csúcsosodott ki. Az első helyet a püspökladányi AMATŐRÖK csapata, a második helyet a nyíregyházi REÁL MARGIT csapata, a harmadik helyet pedig a debreceni KEMÉNY FIÚK csapata vihette haza.

A petanque játékokon a taktikáé volt a főszerep. Természetesen a vidám percek itt sem maradtak el, ha egy-egy játékos nem a taktikának megfelelően dobott, vagy ha éppen a terepviszonyok űztek tréfát egy-egy dobás után. A nagy csatákat követően az első helyezett csapat az id. Kozma László – ifj. Csizmadia Zoltán páros, a második helyezett csapat a Virág Ibolya-Fehér Zoltán páros, míg a harmadik helyezett a Szabóné Schubert Ibolya-Vadászné Karacs Ildikó páros lett.

A dobogós csapatok teljesítménye az ünnepélyes díjátadáson megérdemelten kupával és éremmel lett elismerve.

Remélem jövőre is sikerül találkozni és hasonlóan jó meccseken szurkolni a játékosoknak.

Dajka András
szervező