2018. június 30.-án Nyíregyháza-Sóstón a Múzeumfalu rendkívül szép környezetben adott otthont a KPSE Észak-alföldi régiója által rendezett Postás Családi Sportnapnak. Bár az időjárás nem volt ideális a néha már-már viharosnak mondható széllökéseivel, így is több mint 120 lelkes sportolni, vagy szurkolni vágyó sporttárs, családtag jelent meg a meghirdetett 10 órai kezdésre.

A sportolni vágyók több sportágban is megmérettethették magukat. Lehetőség volt sakk, asztalitenisz, petanque, goldsprint és élő csocsó versenyszámokban történő indulásra is. A gyerekek pedig csapatokba rendeződve a sorversenyekben mérhették össze „erejüket”. Minden versenyszámban szép számmal történt jelentkezés, goldsprintben és asztaliteniszben több kategória is meghatározásra került fair play szellemében.

A versenyek befejezését követően, míg az ebéd zajlott, az eredmények összesítésre kerültek, ebéd után jöhetett az eredményhirdetés. A dobogósok kupával, éremmel, és oklevéllel lettek díjazva, elismerve a sportnapon elért kiemelkedő teljesítményt.

Az eredményhirdetés után a mindenki által izgatottan várt tombolahúzás következett, ahol rengeteg ajándék talált gazdára, mind a kicsik, mind a nagyok örömére. A tombola ajándékokat a Postakürt Alapítvány ajánlotta fel, amiért köszönet jár.

A tombola után mindenki kellemesen elfáradva, de mosolyogva köszönt el egymástól egy izgalmas és felejthetetlen nap után.

Találkozzunk minél hamarabb!

Dajka András
KPSE Észak-alföldi területi elnökhelyettese