Mikor:
2021-08-07 egész nap Europe/Budapest Időzóna
2021-08-07T00:00:00+02:00
2021-08-08T00:00:00+02:00
Hol:
Kiskunmajsa, Jonathermál Strand és élményfürdő
6120 Kiskunmajsa
Kőkút 26.
Kontakt személy:
Kalmár László

MEGHÍVÓ

a KPSE Dél-Alföld területi strandos postás sportnapjára

Helye: Kiskunmajsa Jonathermál Strand és élményfürdő

Ideje: 2021. augusztus 7. szombat 08.00 órai kezdettel

 

A foci EB és a Tokiói Olimpia izgalmai után sportoljunk, lazítsunk újra együtt ! Találkozzunk augusztus 7-én újra Dél-Alföld postás családjainak immár hagyományos jó hangulatú strandos sportnapján, ezúttal Kiskunmajsán A Jonathermál fürdő komplexumban!

Sportrendezvényünk versenyszámai : 
  • strandröplabda / 4 fős csapatokkal /
  • darts / egyéni /
  • petanque, / 2 fős csapatokkal /
  • lengőteke / egyéni /

A július 28-i határidőig beérkezett nevezések alapján, a helyszínen regisztrált résztvevők számára a KPSE dél-alföldi régió, térítés mentesen strandbelépőt biztosít a fürdő komplexumba, a benevezett postás családok illetve KPSE tagok részére. A déli órákban étkezést és egy italt biztosítunk, a regisztrált résztvevőknek, térítésmentesen a menü babgulyás.

A jelentkezők regisztrálásához szükséges jelentkezési íveket a sportágak megnevezésével, valamint az étkezés igénylésének feltüntetésével, a sportkörzet vezetők legkésőbb e-mailben július 28-ig megküldik Kalmár László területi koordinátor részére.

Az oda és visszautazás egyénileg történik a résztvevők saját költségére, illetve a KPSE tagok és családtagjaik csoportos utaztatásának szervezése, és finanszírozása a helyi sportkörzetek feladata a rendelkezésükre álló sportkörzeti keretekből.

 Minden résztvevő saját egészségi állapotának megfelelően vesz részt a rendezvényen, a személyes tárgyakért értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget. A rendezvényen készült képek illetve nevek megjelentetéséhez a résztvevők a jelentkezési íven való aláírásukkal hozzájárulásukat adják. Minden résztvevőtől pontos érkezést és sportszerű játékot kérünk!

Az eredményhirdetésre várhatóan a kora délutáni órákban kerül sor, az eredményhirdetést követően a szervezők a rendezvényt befejezettnek nyilvánítják, és a résztvevők a fürdő nyitva tartásához, házirendjéhez igazodva privát vendégként saját döntésük és szabadidejük szerint maradnak a fürdő komplexum területén, és élvezhetik sokoldalú szolgáltatásait.

A rendezvényünk helyszínén a Jonathermal fürdőkomplexum előírásait kérjük betartani, minden idevonatkozó információ a fürdő honlapján megtalálható! A Jonathermál vezetősége kérésünkre egy órával a hivatalos nyitás előtt 08,00-tól 08,30-ig biztosítja a csoportos beléptetést, a gazdasági bejáraton a fürdő sportpályái felőli oldalon, a csoportok megadott létszámának megfelelően, ezt a csoportok vezetőjével egyeztetjük előzetesen. A helyszíni regisztrációt követően legkésőbb 09,00-kor indulnak a versenyszámok!

A szervezők nevében minden résztvevőnek jó sportolást, jó strandolást, szép napot kívánok!

Kalmár László KPSE elnök
dél-alföldi területi koordinátor