Gödöllő, 2020. július 17-19, LVIII. OPTTTT

Az LVIII. Országos Postás Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny, dr. Szarka György emlékverseny idén 2020.07.17-19 között Gödöllőn került megrendezésre.

A koronavírus-helyzet majdnem meghiúsította, de végül mégsem állt a szervezés útjába. Ennek mi nagyon örültünk, hiszen újra viszontláthattuk egymást egy év után. Habár kisebb létszámmal-12 fő-, de idén is képviseltük Békés megyét, Békéscsabát.

Gödöllő egy nagyon kedves kisváros, tele látnivalókkal, a királyi pár emlékeivel, szebbnél szebb parkokkal, és rengeteg virággal. Szerencsére volt részünk mindezeket megismerni. A péntek esti túrán 3 csapatunk, a másnapi városismereti túrán pedig 4 csapat indult el felfedezni a várost. Ez utóbbi kategóriában legnagyobb örömünkre elhoztuk az első helyet, és még további szép eredmények születtek! Mindíg azt mondjuk: a részvétel a fontos,de egy jó helyezés még inkább emeli a hétvége hangulatát.

A szállásunk a nagy múltú gödöllői Egyetem kollégiumában kényelmes, megfelelő volt. Nagy köszönet minden, támogatónak, a szervezőknek, és Sámóczi István vezette csapatnak a sok finomságért ételért, italért!

Vasárnap kellemes élményekkel, jó hangulattal feltöltődve indultunk haza. Csapatunk néhány tagja kirándulni indult, a többiek közösen egy finom ebédet fogyasztottak el Abonyban, a Mészáros Vendéglőben.

Most egy ideig könnyebb lesz a szürkébb hétköznapokkal elbírni. Jövőre, ha minden és mindenki úgy akarja, újra találkozunk. Veszprém, a királynék városa ad helyet e nagy múltú rendezvénynek.

Találkozzunk akkor is!

Baráti üdvözlettel
Békéscsaba csapata nevében:
Szántó Ágnes
főpénztáros, szervező