Borongós, esővel színezett időben, de napfényes kedvvel tartottuk meg a Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület támogatásával a rakamazi szakszervezeti üdülőben Nyíregyháza PFÜ őszi sportnapját.

A reggeli után favágás következett, hogy a bográcsot legyen mivel összekormozni, miközben megfő az ebéd. Az ebéd és az eső is jól esett, de végül megkegyelmezett az időjárás és délután három sportágban is versenyt hirdettünk: darts szemerkélő esőben, sáros kosárlabdával célbadobás és célbarúgás végre már száraz körülmények között. A megjavuló idő jó hatással volt a versenyzőkre is, a célbarúgásban csak több sorozat 100%-os teljesítmény volt elég az első helyezéshez. A helyezettek oklevél és szerény tárgyjutalom díjazásban részesültek.

Ebben az évben még tervezzük a hagyomány szerinti szilveszteri Fedettpályás Darts Versenyünket, amit Nyíregyháza PFÜ-ben fogunk megtartani.

Ezúton köszönjük meg a Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület és a szakszervezet támogatását és végül, de nem utolsósorban mindazon sporttársaink segítségét is, akik a résztvevők étkezéséről gondoskodtak és az utazásunkat biztosították!

Vaskó Zsolt