A Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület szervezésében 2011. november 12-én került megrendezésre Debrecenben a hagyományos asztalitenisz-, sakk- és csocsóverseny, melyen a Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei posták dolgozói vettek részt. A rendezvényen megjelenő közel 80 SE tagból többen két sportágban kipróbálták tudásukat. A versennyel kapcsolatos érdeklődés évről-évre nő. Külön öröm, hogy többen családtaggal érkeztek, akik remek hangulatot teremtettek. Dicséret illeti Hajdúnánás posta csatapát, akik rendkívüli aktivitásukkal tovább emelték a rendezvény színvonalát, azonban Nyíregyháza 1., Nyíregyháza 2., Berettyóújfalu 1., Debrecen PFÜ postahelyek dolgozói is egyre nagyobb számban jelentkeznek a versenyre, mely követendő példa.

A Debreceni Szoboszlói úti általános iskola tornatermében, egyszerre három asztalon zajló asztalitenisz küzdelmeket, a kora délutánba hajló programot mindvégig rendkívül jó, családias hangulat kísérte. A sakkosok nyugodt környezetben, izgalmas csatákat vívtak.

A csocsó-csapatok csatája az utolsó pillanatig hihetetlenül kiélezett versenyt hozott.

Az asztalitenisz versenyek eredménye:

Nők:

Rozáné Jánbor Erika (Berettyóújfalu 1. posta) – Külön dicséret illeti a teljesítményét, mivel egymást követő harmadik győzelmével a vándorkupát véglegesen elnyerte.
Rózsa Ildikó (Kelet-magyarországi TIG)
Tóthné Bodó Renáta (GSZK Vevő Iroda Debrecen)

Férfiak:

Rácz Béla (Kelet-magyarországi TMECS)
Csizmadia Zoltán (Kelet-magyarországi TMECS)
Kovács Péter (Debrecen PFÜ)

A sakkverseny eredménye:

Kuburczik Béla (Nyíregyháza 1. posta)
Kerékgyártó István (Nyíregyháza 1. posta)
Popovics László (Berettyóújfalu 1. posta)

A nagy érdeklődésre való tekintettel az asztalifoci sportágban külön női és férfi csapatok versenyeztek az alábbi eredménnyel:

Nők

Rácz Éva – Rácz Mónika (Kelet-magyarországi TMECS – családtagok) – Külön dicséret illeti a teljesítményüket, mivel egymást követő harmadik győzelmükkel a vándorkupát véglegesen elnyerték.
Rózsa Alida – Bózsár Enikő (Hajdúnánás posta – családtagok)
Buda Bianka – Buda Vivien (Hajdúnánás posta – családtagok)

Férfiak:

Nagy Róbert – Rácz Béla (Debrecen 15.- Kelet-magyarországi TMECS) – Külön dicséret illeti a teljesítményüket, mivel egymást követő harmadik győzelmükkel a vándorkupát véglegesen elnyerték.
Papp Zoltán– Papp Máté (Kelet-Magyarországi Szállítási Üzem)
Debreceni Tibor – Varga Sándor (Debrecen PFÜ)

A győztesek a vándorkupával térhettek haza, az 1-3.helyezettek éremben részesültek.

A versenyzők frissítőkkel tudták az elvesztett folyadékmennyiséget pótolni, a küzdelmek végén az SE vendéglátással kedveskedett a sportolóknak.

Minden résztvevő az SE kitűzőjével és ajándékkal gazdagodott.

A hagyomány várhatóan a tavaszi fordulóban folytatódik, melyre egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik.

Rácz Béla
Elnök-helyettes
Kelet-magyarországi Postás Sportegyesület