Dévaványa, 2019. február 8.

A KPSE elnöksége 2019. február 8-án kihelyezett elnökségi ülést tartott Dévaványán.

Kalmár László KPSE elnök összegezte a 2018 év zárásával és 2019 indításával kapcsolatos legfontosabb tényeket és tennivalókat.

A jelen lévő elnökségi tagok elfogadták a 2018 év zárásával kapcsolatos, valamint a januárban megtartott Szegedi Postás Tekefarsangról szóló tájékoztatást, és egyetértettek a 2019-es tervben meghatározott területi rendezvények rendezvénynaptár szerinti megrendezésével. Egyetértéssel tudomásul vették az elnök tájékoztatását a KPSE és DPSE legnagyobb támogatójával, a Magyar Posta Zrt vezetőivel az együttműködést elősegítő, folyamatos kapcsolattartásról is.

A továbbiakban egyeztetésre kerültek a KPSE Alapszabályában rögzített legfontosabb célok és elvek, valamint ezek gyakorlati megvalósítása a postások szabadidős sportjának további működtetésében.

A testületi ülésen az elnökség meghívására a PEB képviseletében részt vett Harnos Csaba a PEB elnöke, valamint a dévaványai sportkörzetet és a helyi szabadidős egyesületet képviselve Horváth László is.

Az elnökségi ülést követő napon, az elnökségi tagok, és a területeket képviselő aktivisták, február 9-én a Dévaványai All Stars Szabadidős és Kulturális Egyesülettel közösen egész napos csapatépítő programon vettek részt. A programon Dévaványa város önkormányzatának képviseletében részt vett Mile Lajos alpolgármester úr, valamint a helyi vállalkozások és civil szervezetek képviselői.

Kalmár László
KPSE elnök