Kedves Sportkörzet Vezetők!

Amint a híradásokból értesülhettetek, a Covid-19 veszélyhelyzet feloldásra került! A KPSE  elnöksége a veszélyhelyzet alatt az érvényben lévő rendeleteknek megfelelően a kötelezettségének határozathozatalban tett eleget május 29-én. A küldöttgyűlés pedig elektronikus skype eszközökkel az érvényben lévő rendeleteknek megfelelően június 12-én határozatképesen döntött az előterjesztett napirendi pontokban.

A Covid-19 veszélyhelyzet március 12 – június 18. között fennálló körülményeihez alkalmazkodva, a veszélyhelyzetet elhárító rendeletek előírásainak, egyesületünk vezetése, minden aktivistája és tagja eleget tett, melyet ezúttal is köszönünk.

A költségvetésben a veszélyhelyzetet követő szükséges átcsoportosításokra, és rendezvénynaptár módosításokra az elnökség határozathozatalát a küldöttség egyhangúan jóváhagyta, az elnökség által határozathozatalban előterjesztett 2019. évi gazdasági beszámolót és a közhasznúsági jelentést egyhangúan elfogadta. A legközelebbi elnökségi ülés és küldöttgyűlés időpontja szeptember első felére került kitűzésre.

Az elnökség ösztönzi a sportkörzeteket, hogy saját keretük felhasználását a veszélyhelyzet megszüntetésével továbbra is nagy figyelemmel az érvényben lévő egészségügyi előírásokra, kreatívan, a sportkörzeti tagság véleményét kikérve saját közösségük igényeire alapozva, a szabadidős sport számtalan lehetőségét kihasználva tegyék meg a korlátozások feloldását követően. Mindezt a csapatépítés és az egészséges életmód szempontjait előtérbe helyezve, folyamatosan egyeztetve a területek vezetőivel.

A július 17-19-re tervezett OPTTTT-vel kapcsolatban június 24-én délutánra ígértek az OPTTTT szervezői újabb tájékoztatást.

Jó egészséget és jó sportolást kívánva sporttársi üdvözlettel :

KPSE elnökség

Melléklet: KPSE küldöttgyűlés jegyzőkönyve (2020.06.12.):