Tisztelt Küldöttek ! Kedves Sporttársak !

A koronavírus terjedésének megakadályozása miatti rendkívüli kormányrendelet, a veszélyhelyzet bejelentése és a kötelező korlátozások a sporttevékenységre, a sportrendezvényekre, a sportegyesületek működésére is jelentős hatással bírnak. A KPSE elnöksége a jelenlegi helyzetben fokozott felelősséget érez minden sporttársa, munkatársa, csapattársa és nem utolsósorban családtagjaink és környezetünkben élők iránt.

Mindennek eredményeképpen egyhangúan úgy döntöttünk hogy a március 20-án péntekre meghirdetett küldöttgyűlést határozatlan időre elhalasztjuk.

Az újabb időpont pontos kijelölése az általános helyzet tartósan kedvező változásától függően történik. A kiküldött programfüzetben szereplő rövidebb távú / 3 hónapon belüli /rendezvények vonatkozásában az elkövetkező szükséges változtatásokról az adott terület operatív koordinációját ellátó elnökhelyettesek, illetve koordinátor adnak tájékoztatást  /ÉA=Dajka András, É=Kiss Csaba, DA=Kalmár László. Félmaraton és egyéb futóversenyekkel kapcsolatosan Dr. Hangya Kálmán /. A  távolabbi / 3 hónapon túli / időpontokra meghirdetett nagy rendezvényeink, illetve kirándulások esetében a szervezés folyamatában eddig rögzített foglalások érvényben maradnak, a további lépéseink a helyzet alakulásának függvényében történnek.
A küldöttgyűlés anyaga a küldöttek részére kiküldésre került, egy változtatást a mellékletben csatoltak alapján a március 28-ra bejelentett Észak-alföldi focikupa vonatkozásában kérünk figyelembe venni, mely az április 4-re való időpont változtatást jelent. A rendezvény esetleges elhalasztásáról jelenleg még nincs döntés. Dajka András területi elnökhelyettes egyeztetését követően értesítést adunk erről.
A kiküldött anyagból is kitűnik hogy az egyesületünk teljesítette a 2019-es évre kitűzött terveit, folyamatos és sokoldalú programokkal készült a 2020-as évre, az év eddig eltelt időszakában ezt teljes mértékben meg is valósította. Szilárd alapokra építkezve felelősségteljesen tervezünk és szervezünk továbbra is, a későbbiekben meghatározott időpontban sorra kerülő küldöttgyűlést kellően felkészítve döntéseihez. A jelenlegi helyzetben is folyamatos a működésünk, de mindennél nagyobb jelentőséget kap a sportkörzetek folyamatos kommunikációja a területek felelőseivel, valamint a korona vírus elleni megelőző intézkedésekkel kapcsolatos mindenkori változások követése, és az elnökség koordinációs tevékenysége.

Szép napot, jó egészséget kívánunk az elkövetkező feladatokhoz  !

KPSE elnökség