Kedves Sportkörzet Vezetők! Kedves Sporttársak!

Az elmúlt napokban a COVID 19 okozta veszélyhelyzet folyamatosan jelentős mértékben nőtt. Ebben a helyzetben szükségessé vált, hogy fokozottabban figyeljünk a biztonságra. A szeptember hónapra nagy területről érkező vagy nagyobb létszámú résztvevőkkel tervezett rendezvényeinket töröljük.
Ugyanakkor hangsúlyozzuk, hogy a biztonsági előírásoknak megfelelő családi-, vagy kisebb kollektíváknak szervezett kirándulások, túrák, szabadtéri rendezvények vonatkozásában ösztönözzük a sportkörzeteinket a jó idő kihasználására, kirándulásokra, kerékpártúrákra vízpartra, hegyekbe vagy bármely vonzó célpontra, a nagy tömegeket vonzó helyszínek helyett elsősorban a természetben.

A teremsportágakat illetve uszodai sportolást a biztonsági előírások betartásával és egyéb a veszélyhelyzetnek megfelelő óvintézkedéssel kisebb csoportok részére továbbra is támogatjuk de jelen helyzetben nagyobb létszámot koncentráltan vonzó rendezvények megtartását a biztonság érdekében ezen a területen is töröljük.
A helyzet áttekintésére, értékelésére és a szükséges döntések meghozatalára szeptemberben elnökségi ülést, ezt követően on-line küldöttértekezletet hívunk össze.
A járványhelyzettel kapcsolatos kormányzati intézkedéseket, rendeleteket folyamatosan figyelemmel kísérjük, azokhoz alkalmazkodunk.

Kérjük megértéseteket és támogatásotokat! Vigyázzunk önmagunk és környezetünkben élők egészségére.

KPSE elnökség