2023. február 4-én Debrecenben a Kelet-Magyarországi Postás Sportegyesület megtartotta az év első elnökségi ülését. Az elnökség – Kalmár László egyesületi elnök előterjesztése alapján – áttekintette, megvitatta az áprilisban sorra kerülő tisztújító küldöttgyűlés napirendi pontjait, és a szükséges pontosítások, kiegészítések után egyhangúlag határozott a küldöttgyűlés elé terjesztésről.

Ezt követően került sor a tisztújító választással kapcsolatos aktuális teendők megbeszélésére és elvégzésére. Ennek során megválasztotta a testület a jelölő bizottság tagjait, akik a következő ötéves ciklus tisztségviselőire a tagoktól beérkező javaslatok alapján állítják össze és terjesztik elő az április 14-én sorra kerülő tisztújító küldöttgyűlésre a jelöltlistát.

A taglétszám áttekintését követően a testület tagjai az aktuális információk alapján prioritási sorrendet fogadtak el az elkövetkező időszak programjainak előkészítésében.

A záró napirendi pont részeként az elnökség fogadta a KPSE tiszteletbeli tagját, a háromszoros Guinness rekorder Novák Ferencet.

K L