Debrecen, 2020. január 10.

A KPSE 2020-as első elnökségi ülésére Debrecenben az elnökség teljes létszámával január 10-én került sor.

A 2019-es évre való visszatekintésben megállapításra került, hogy mind a gazdálkodás, mind a programok szervezése és az egész éves tevékenység területén a kiegyensúlyozottság és a megbízhatóság volt jellemző.

Ezt követően a 2020-as év költségvetési tervezetének és rendezvénynaptárának összeállítása került megvitatásra. A költségvetési terv kidolgozása a küldöttgyűlés elé terjesztésre egyhangúlag elfogadásra került.

Legnagyobb támogatónk a Magyar Posta Zrt. által adományozott 2019 év végi támogatásának felhasználásával kapcsolatosan, a Támogató részére negyedéves ütemezéssel való tájékoztatás, technikai feltételei szintén egyhangúlag elfogadásra kerültek.

Az Egyesület rendezvénynaptára ez évben is igen tartalmas programot kínál az év minden szakában, melynek pontos dátumai többségében még egyeztetés alatt vannak, a végleges időpontok rögzítésére február 27-i határidő került elfogadásra.

A sportkörzetekben fontos a helyi keretek felhasználásának tudatos tervezése, és a helyi igényekre alapozott felhasználásról való folyamatos tájékoztatás, az elnökség a tagdíj és a sportkörzeti keretek egy főre jutó összegének változatlan hagyását javasolja 2020-ban is a küldöttgyűlésnek.

A küldöttgyűlés tervezett időpontjául március 20-a került kijelölésre.

KPSE elnökség